Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 16:22

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Thuiswerken - Zakelijke kansen

Wat is je doel? Jij bepaalt dat!
Ben je geÔnteresseerd om elke maand extra geld te verdienen? Of wil je zelf een internationale business opbouwen die miljoenen waard is? Jij bepaalt dat!. Met Herbalife, kan je dromen werkelijkheid laten worden. En dat is mogelijk doordat Herbalife de beste voedings-, gewichtsbeheersings- en persoonlijke verzorgingsproducten ondersteund met het absoluut beste direct marketingplan ter wereld.

Complete home-office ondersteuning
Als Herbalife distributeur maak je deel uit van een wereldwijde organisatie van onafhankelijke ondernemers. Maar "onafhankelijk" betekent niet "alleen". Alle distributeurs van Herbalife worden ondersteund door nationale en regionale trainingen tot en met lokale Success Training Seminars die de deelnemers door alle facetten van deze opwindende business leiden. 
Bovendien is er promotionele en distributeurs ondersteuning. Literatuur en andere middelen worden beschikbaar gesteld voor iedereen die deelneemt in de Herbalife wereld.

Pak je kans!
Deze unieke kans combineert werk en plezier. Een distributeur zijn, betekent dat je kiest om een gezond leven te leiden, een succesvolle levenstijl en gedreven om anderen te laten zien hoe zij hetzelfde kunnen bereiken. 
Je kan parttime of fulltime werken. Je kan vanuit huis werken of een kantoor opstarten, Je kan je eigen werktijden indelen. Je kan in je eigen tempo werken. En wellicht het beste van alles....je bent je eigen baas. Bovendien zijn de opstartkosten minimaal en de risico's minimaal. Ervaring is niet noodzakelijk. Alles wat nodig is, is een voorliefde voor de producten en de bereidheid om aan je eigen succes te werken. 

In het kort, Herbalife biedt je de kans om je eigen financiŽle toekomst te bepalen!

Klik hier voor meer informatie

Terug naar thuiswerken
 

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004