Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 15:42

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Herbalife produkten

Herbalife biedt een heel assortiment aan voedingskundige producten welke volledig op elkaar zijn afgestemd en uitstekend kunnen worden gecombineerd. De Formules 1 en 2 vormen in alle programma's de basis. Daarnaast zijn er diverse aanvullingen mogelijk voor een sneller en beter resultaat. Laat u door ons adviseren welke producten voor uw gewenste resultaat van belang zijn.

Naast voedingsprodukten heeft Herbalife ook een uitgebreide huid- en haarverzorgingslijn.
Klik
hier voor meer informatie.

Klik op onderstaande produkten voor meer informatie.

FORMULE 1 - uitgebalanceerde voeding
Gezonde, optimale voeding op natuurlijke basis in een gemakkelijke vorm. Bevat alle essentiŽle voedingsstoffen die ons lichaam op dagelijkse basis nodig heeft. Formule 1 is een cellulaire voeding die snel en gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen, is zeer hoog in voedingswaarde, maar bevat slechts weinig calorieŽn. Formule 1 is verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken: aardbei, vanille, tropische vruchten, chocolade en NIEUW de Cappuccino.

Mix 3 schepjes ( +/- 26 gram ) Formule 1 poeder in een kwart liter ( 250 ml ) ongezoete vruchtensap, magere melk, yoghurt of kwark, sojamelk, rijstemelk of eventueel water. Goed mengen, mixen of shaken en u heeft een heerlijke voedzame maaltijd. Lekker, gezond en snel klaar!

FORMULE 2 - darmreiniger
Zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van vezels en fijne kruiden in een gemakkelijke tabletvorm. Zorgt voor continue reiniging en ontslakking van de darmen, waardoor het opnamevermogen van de darmen wordt geoptimaliseerd. Bij iedere maaltijd of shake 2 tabletten met een glas water ( 6 tabletten per dag ).

 

CELL NUTRITION - verbetert de functie en energie van de cellen
De capsules Cell-nutrition bevatten een mix van essentiŽle voedingsstoffen en plantenextracten die speciaal zijn samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie op celniveau. Het helpt en ondersteunt uw cellen efficiŽnter te functioneren. Draagt bij aan een betere opname van vitaminen, mineralen en microvoedingsstoffen door de cellen. Bij iedere maaltijd 1 capsule met water innemen ( 3 capsules per dag ).

 

FORMULE 3 - figuurcorrectie
Een unieke combinatie van mineralen en kruiden in tabletvorm, speciaal ontwikkeld tegen hardnekkige vetafzettingen en overtollige vloeistoffen in de bindweefsels ( cellulitis = 'sinaasappelhuid' ). Zorgt voor een betere doorbloeding en herstelt en reguleert de vochthuishouding, waardoor ook afvalstoffen beter verwijderd kunnen worden. Formule 3 wordt ook wel de figuurcorrector genoemd! Een half uur voor iedere maaltijd of shake, 1 tablet innemen met een flink glas water ( 3 tabletten per dag ).

FORMULE 4 - vetmagneet
Tablet met een uitzonderlijke samenstelling van actieve vezels, in te nemen vůůr iedere maaltijd met een flink glas water. Zorgt enerzijds voor een voldaan gevoel en anderzijds wordt een deel van de vetten in onze maaltijd door de vezels gebonden, waardoor deze niet door het lichaam kunnen worden opgenomen. Formule 4 zorgt ook voor een snellere passage van het voedsel in de darmen en draagt zo bij aan de verwijdering van giftige afvalstoffen uit het lichaam. Past zeer goed in een cholesterolverlagend dieet. Een half uur voor uw normale maaltijd 2 tabletten innemen met een flink glas water. Eventueel 1 tablet met een glas water vůůr iedere shake voor extra verzadigd gevoel ( 2-4 tabletten per dag ).

THERMOJETICS - kruidendrank
Thermojetics is een heerlijke kruidendrank op instantbasis. Houdt de eetlust onder controle, verhoogt het energieniveau en zorgt voor een betere stofwisseling en vetverbranding. Tevens zorgt deze bijzondere kruidendrank voor een goede reiniging van het lichaam ( afvoer van afvalstoffen ). Gemakkelijk in gebruik: een theelepeltje oplossen in een glas heet water en u heeft een heerlijke kruidenthee. In koud water opgelost is Thermojetics een uitstekende dorstlesser voor bij of na het sporten.

 

PROTEŌNE REPEN - gezond snoep
Overheerlijke snackrepen: boordevol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Een lekker, gezond en verantwoord tussendoortje! Denkt u hierbij ook aan uw kinderen; gezonder snoep is er niet!

NRG - energietabletten
Guarana-tabletten, gemaakt van de zaden van een Zuid-Amerikaanse klimplant. Guarana staat al eeuwenlang bekend om de energieke werking. Zorgt voor een betere verbranding en voor meer energie! NRG werkt nivellerend op het energieniveau en wordt daarom ook vaak gegeven aan hyperactieve kinderen voor een betere concentratie. NRG is daarnaast ook bijzonder geliefd bij sporters, vanwege de versnelde afbraak van melkzuur (resulteert in een kortere herstelperiode) en NRG verbetert tevens het uithoudingsvermogen. Een andere positieve werking blijkt NRG vaak te bieden bij diverse allergieŽn, zoals bijvoorbeeld hooikoorts, astma en cara. Tussen de maaltijden in, 1 tablet met water innemen ( 2-4 tabletten per dag ).

VITAMINEN & MINERALEN - voor hogere weerstand
Een extra aanvulling op de Formule 1. Deze uitgebalanceerde vitamine- en mineralentabletten dragen bij aan een goede, preventieve gezondheid door versterking van het immuunsysteem. Drie maal daags 1 tablet met water innemen ( 3 tabletten per dag ).

ALOň VERA SIROOP - aloŽdrank voor reiniging en bevordering spijsvertering
Deze siroop is een concentraat van de AloŽ Vera plant. De AloŽ Vera plant staat wereldwijd al duizenden jaren bekend om haar verzachtende en geneeskrachtige werking. Deze cactusachtige plant bevat maarliefst meer dan 200 werkzame stoffen. Door een speciaal procedť is Herbalife erin geslaagd om niet alleen de sappen van de plant, maar het gehele blad te verwerken, waardoor zoveel mogelijk de organische stoffen worden behouden. AloŽ Vera juice is een heerlijke verfrissende drank, bevat belangrijke enzymen, aminozuren en mineralen en verzorgt, verzacht en kalmeert het complete maag/darmkanaal. Het helpt daarnaast bij de spijsvertering en ondersteunt de natuurlijke reiniging van het lichaam. Gebruik: 1-2 dopjes siroop in een glas aanlengen met water, 2 tot 3 glazen per dag.

 

THERMO GEEL - tegen zoetbehoefte
Bevat Garcinia-extract met GTF-chroom en Calcium. Heeft op een natuurlijke wijze een stabiliserend effect op de bloedsuikerspiegel waardoor u minder zoetbehoefte heeft. Een uitstekend supplement bij het afslanken. Bij inname vůůr het slapen gaan wordt de stofwisseling enigszins verlengd. 2 tabletten verdeeld over de dag met een glas water innemen.

 

 

THERMO COMPLETE - meer energie en vitaliteit, minder honger
Een unieke combinatie van een kruidentablet die zorgt voor een betere controle van de eetlust door een verzadigd gevoel. Tevens zorgt het voor meer energie en vitaliteit, verhoogt het concentratievermogen en versnelt en verbetert de stofwisseling. Omstreeks 10:00 uur en 15:00 uur,  1 tablet innemen met een glas water.

 

ROSE-OX - bescherming: versterkt het immuunsysteem
Bijzonder sterke antioxidant van een geheel nieuwe generatie. Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke stoffen. Door stress, slechte eetgewoonten, (mee)roken, luchtvervuiling etc. ontstaan vrije radicalen in ons lichaam. Deze vrije radicalen vallen onze cellen aan en kunnen ze beschadigen. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo onze cellen en weefsels. Het gebruik van extra antioxidanten vertraagt ook het verouderingsproces. Rose-Ox werkt synergetisch met de traditionele antioxidanten, waaronder de vitamines C en E. Het versterkt hun werking meervoudig. Heel krachtig en heel gemakkelijk: 1 tablet per dag!

HERBALIFELINE - visoliŽn, gezonde essentiŽle vetzuren
Deze visoliecapsules bevatten een concentratie van diverse diepzeevisoliŽn. VisoliŽn bevatten de voor het lichaam essentiŽle Omega-3 vetzuren. Aangezien het lichaam deze niet zelf kan aanmaken, moeten ze uit onze voeding gehaald worden. Helaas eet vrijwel iedereen veel te weinig vis. Herbalifeline biedt daarom uitkomst en zorgt voor precies die aanvulling die uw lichaam nodig heeft. Voor iedere maaltijd 1 capsule met water ( 3 capsules per dag ).

 

 

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004