Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 16:28

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Gewichtsbeheersing

Afvallen hoeft niet op vasten te lijken.

Herbalife® heeft het gewichtsbeheersings-progamma Thermojetics Shape-Up genoemd. Het helpt u zonder noemenswaardige beperkingen uw gewicht onder controle te krijgen. Het is een simpel plan voor veilige en duurzame gewichtsbeheersing.

De gewichtsbeheersings-pogramma's bestaan uit een evenwichtige hoogwaardige proteïne rijke voeding die zorgt voor snelle energie-opname. Niet meer dat eindeloze tellen van calorieën of het moeten laten staan van uw favoriete maaltijden. Het geheim zit in het feit dat u wel alle benodigde stoffen binnen krijgt, geen honger lijdt, meer vet gaat verbranden en dus kilo's gaat afvallen. Andersom kan ook, wanneer u alle maaltijden blijft hanteren in combinatie met de Herbalife® producten zult kilo's kunnen aankomen. Vandaar dat men binnen Herbalife spreekt over gewichtbeheersing.

Hoe ziet uw dag eruit? De basis voor de gewichtsbeheersings-programma's zijn Formule 1 (shakepoeder), Formule 2 (tabletten) en de Cell Nutrition (tabletten)

De Formule 1® neemt u 2 x per dag als vervanging van uw ontbijt, uw middageten of avondeten. Uw derde maaltijd is uw maaltijd naar keuze: dat kan een broodmaaltijd zijn, of een warme maaltijd. Alles kan: frietjes, spaghetti, soep en aardappelen enz. Datgene wat uw normaal gewend bent om te eten. U lost in een shaker twee eetlepels van de Formule 1 poeder op in een vloeistof naar keuze. Dit kan in alle ongezoete vruchtensappen en sojamelk of alleen magere koemelk. De twee shake’s kunt u ineens aanmaken, handig voor op het werk. Geen geknoei in de bedrijfskantine. De formule ! bevat alle benodigde Vitamine & Mineralen die het lichaam nodig heeft.

De Formule 2 neemt u 3 x 2 daags. Deze vezeltabletten reinigen de binnenkant van uw darmkanaal (ook wel ontslakken genoemd). Het darmkanaal is bedekt met een slijmlaagje wat door onjuiste voeding sterk vervuilt raakt en juist dikker wordt. Hierdoor kunnen de darmvlokken niet goed hun werk doen waardoor de vitaminen en mineralen niet volledig uit het voedsel worden opgenomen. Darmvlokken zorgen ervoor dat de oppervlakte voor voedselopname wordt vergroot. Bij het gebruik van de vezeltabletten kan de opname uit met voedsel 30% tot 40% verbeteren. Op die manier profiteert optimaal van de Formule 1.

De Cell Nutrition stimuleert de cellen waarmee de darmvlokken zijn bekleed, nadat de Vezeltabletten de darmenvlokken hebben gereinigd. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor het uitscheiden van enzymen welke nodig zijn voor de voedselvertering. Het lichaam kan hierdoor nog beter vitaminen en mineralen absorberen. Uiteindelijk zal dit in combinatie met de Formule 1 in een uitzonderlijk hoge opname van soms meer dan 90 % van de vitamine en mineralen resulteren. En dat zult u merken ook, u gaat zich veel vitaler en fitter voelen. Uw lichaam krijgt daarnaast nog speciale voedingsstoffen, verschillende vitaminen B en een mix van botanische stoffen naar binnen

De Thermojetics Instant Kruidendrank Calorievrij en verkwikkend. Perfect gewoon, deze Thermo Kruidendrank. Heerlijk en verfrissend, of u hem nu koud of warm drinkt. Door een combinatie van eeuwenoude kruidenleer en modern raffinement, voelt u zich prima met deze calorievrije drank die u bovendien vitaal houdt. De Kruidendrank zet het lichaam aan tot een hogere vetverbranding. U kunt water drinken zoveel u lust, maar het beste is één of twee glazen met een klein koffielepeltje van het poeder te drinken.

Tussendoor mag u drie tot vijf stukken fruit eten. Niet vergeten twee liter water per dag te drinken! Dit is zeer belangrijk voor de reiniging van uw lichaam en voor de goede resultaten!

Wat te vermijden. Laat alle frisdranken staan en gebruik zo weinig mogelijk alcohol, tussendoortjes zoals yoghurtjes en instant soepjes, rijstwafels en natuurlijk snoep.

Voordat u start: de eerst dag meet u zich op de plaatsen waar u graag wilt afslanken en weegt u zich. De rest van de weken mag u zich niet meer wegen maar alleen meten. Het kan zijn dat u niet zo snel afslankt in kilos maar wel in centimeters en elke centimeter die eraf is bestaat uit puur vet!

Welk programma?

  • Van de onderstaande programma's is het QuickStart programma de ideale instap voor beginnende gebruikers. Uiteraard met de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.
  • Onderstaande voorbeelden zijn gebaseerd op maximaal afslanken voor een periode 30 dagen en kunnen verschillen van persoon tot persoon.
  • Voor dames is de gewichtsafname: 3 a 5 kg per maand waarbij van de eerste 20 dagen nog geen resultaat mag worden verwacht.
  • Voor heren is de gewichtsafname: 5 a 7 kg per maand waarbij van de eerste week nog geen resultaat mag worden verwacht.
  • Thermojetics QUICKSTART programma: Dit programma, bijvoorbeeld geschikt als je niet zo heel veel hoeft af te slanken of als je niet zoveel geld wilt besteden. Ook kun je het gebruiken als start van jouw afslankproces. Blijkt het dat je later nog wat hulp nodig hebt van andere Herbalife® aanvullingen dan kun je die er altijd nog bij gaan gebruiken.
  • Thermojetics ADVANCED programma: Met dit programma geef je, je gewichtsbeheersing een vliegende start! Compleet uitgebalanceerd en ontwikkeld om veilig, effectief én snel af te slanken.
  • Thermojetics ULTIMATE programma: Dit krachtige programma helpt je de volledige controle te krijgen over je gewicht. Eenvoudig doordat je lichaam in optimale voedingsbalans komt dankzij de allerbeste afslankproducten. Dit programma vormt & perfectioneert je lichaam, je ziet de kilo's en centimeters verdwijnen!
  • Thermojetics ULTIMATE super plus (GOLD) programma: Dit zeer krachtige programma helpt je samen met de Thermo Complete je hardnekkig eetpatroon te doorbreken. Afvallen is nu haast ondenkbaar geworden.Vooral voor dames en heren die 's morgens niet ontbijten en meestal hierdoor een trage stofwisseling hebben.

Weet U niet precies welk programma het meest geschikt is of wil U een afwijkend programma geheel afgestemd op Uw persoonlijke situatie, vraag dan gratis en geheel vrijblijvend advies aan.

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004