Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 16:22

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Gold programma

De wetenschappelijke wereld heeft nu ingezien dat niet iedereen op dezelfde wijze op voedsel reageert. Een uitgebalanceerd dieet van 1200 calorieŽn per dag dat rijk is aan koolhydraten is voor sommige mensen heel geschikt, maar anderen zullen merken dat het niet biedt wat ze nodig hebben. De nieuwe Gold-producten van Herbalife bieden voor deze mensen een perfecte oplossing!

Zo werkt het Gold programma
De meeste voedingsmiddelen die wij tegenwoordig tot ons nemen (inclusief de light producten) bevatten koolhydraten in de vorm van suiker. Die suiker zet het lichaam aan tot de productie van insuline, het hormoon dat de opslag van vetten mogelijk maakt. Als u minder koolhydraten eet en zo de hoeveelheid suiker in uw lichaamscellen terugbrengt, kan uw lichaam dus ook minder makkelijk overtollig vet opslaan.

Als de consumptie van koolhydraten beperkt wordt, moet het lichaam andere energiebronnen gaan aanboren. Het lichaam gebruikt dan bij voorkeur opgeslagen vetten als brandstof. Omdat er geen koolhydraten aanwezig zijn als voornaamste energiebron gebruikt het lichaam ook eiwitten. Maar eiwitten worden door het lichaam niet makkelijk omgezet in energie en dus zal het lichaam harder moeten werken om eiwit als brandstof te benutten. Zo worden dus letterlijk calorieŽn opgebrand om meer energie te generen.

Aangezien het lichaam eiwitten niet gemakkelijk omzet in vet, helpt het volgen van een hoog-eiwit, laag-koolhydraat dieet om voedingsstoffen optimaal te benutten en wordt de opslag van vetten tot een minimum teruggebracht.
Door de eiwitconsumptie op peil te houden voorkomt u bovendien dat spierweefsel wordt gebruikt als energiebron en weet u zeker dat uw spiermassa in stand blijft.

Gold, het gemakkelijke alternatief!
Herbalife maakt het u wel heel makkelijk om het hoog-eiwit, laag-koolhydraat dieet te volgen: wij introduceren vijf uitgebalanceerde mini-maaltijden, die zo min mogelijk koolhydraten en de juiste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten bevatten. Om ervoor te zorgen dat die juiste verhouding van voedingsstoffen ook in uw hoofdmaaltijd aanwezig is, heeft Herbalife een overzichtelijke gids van voedingsmiddelen gemaakt. Hierop staat duidelijk welke voedingsmiddelen u mag eten zoveel u wilt, welke u af en toe mag nemen en welke u maar het beste kunt vermijden.

Voor wie zijn de Gold producten bestemd?
Antwoorden met JA op de onderstaande vragen betekenen dat u baat kunt hebben bij een hoog-eiwit, laag-koolhydraat dieet.

  • Verlangt u vaak naar brood, pasta, snacks en zoetigheid?

  • Hebt u niet genoeg aan een koekje maar eet u het liefste het hele pak?

  • Voelt u zich moe na het eten van voedsel dat rijk is aan koolhydraten

  • vaak moe (brood, pasta, rijst, zoetigheid)?

  • Vindt u salades, fruit en groenten minder verleidelijk dan brood, pasta, rijst en snacks?

  • Vindt u dat koolhydraat-rijk voedsel een zwak punt is in uw dieet?

Laat u informeren door ons over dit programma.

Omhoog
Quickstart programma
Advanced programma
Ultimate programma
Gold programma
 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004