Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 15:43

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Veel gestelde vragen

1. Kan iedereen een Herbalife programma volgen?
Ja, het is natuurlijke voeding. Iedereen die gewoon mag eten, kan Herbalife eten. Het is natuurlijke uitgebalanceerde voeding, zo samengesteld dat je alles binnen krijgt wat je lichaam nodig heeft.

2. Ik neem medicatie, kan ik dan starten met een afslankprogramma?
Natuurlijk, we zullen adviseren hoe en wat je kan doen. 


3. Ik hoorde dat je dit ook kan gebruiken om gewicht bij te krijgen, 
hoe zit dat?

Dat klopt, maar dan wordt het omgekeerd gebruikt. (Bij de maaltijd extra gebruiken.) 


4. Is het wel een veilige methode?
HERBALIFE is goedgekeurd in 59 landen, en ongeveer 45 miljoen tevreden mensen die Herbalife eten. Het produkt bestaat reeds 24 jaar, en is zeer veilig . 


5. Wie mag Herbalife gebruiken?
Het antwoord hierop is simpel:
Herbalife producten zijn goed voor iedereen;
Zowel voor jonge als oude mensen;
Veel sportmensen gebruiken Herbalife ter ondersteuning om hun lichaam in topconditie te houden.


6. Wat kost het programma?
De kosten zijn afhankelijk van het door u te volgen programma. 
Het basisprogramma kost ongeveer € 3,65 per dag. 
Onze persoonlijke verzorgingsproducten zijn zeer concurrerend qua prijs/kwaliteit verhouding. 


7. En wat gebeurt er als het niet bevalt?
Voor alle producten geldt 30 dagen een "niet goed, geld terug"-garantie. 


8.Wat kunnen sporters met Herbalife?
Topsporters besteden veel aandacht aan hun voeding om optimaal te kunnen presteren. Vaak hanteren ze ingewikkelde tabellen om hun voeding, de hoeveelheid koolhydraten en proteïnen en calorieën precies uit te rekenen. Herbalife blijkt een enorme uitkomst voor sporters. De voeding wordt snel opgenomen en stelt het lichaam in staat optimaal te presteren en om weer snel te herstellen, na een zware sportinspanning. Met name kracht -en duursporters zweren bij Herbalife! Herbalife is goedgekeurd door het Olympisch comité!


9. Mensen zien bij mij de goede resultaten en willen ook beginnen. Waar kunnen ze de Herbalife producten kopen?
Herbalife is niet te koop in de winkel. Hebben mensen bij u in de omgeving belangstelling, geef me dan hun adres. Heeft u zelf interesse Herbalife producten te verkopen, dan leest u hier alles over op de pagina "Thuiswerken" 


10.Ik wil zelf ook Herbalife producten gaan verkopen. Hoe kom ik aan de nodige productkennis?
Doordat u zelf de producten gebruikt weet u zelf al wat ze voor u doen. Verder worden er op een groot aantal plaatsen in Nederland wekelijks informatie -en trainingsavonden gegeven. Hier krijgt u uitgebreide productinformatie, alsmede informatie hoe u uw eigen zaak kunt opzetten. Draait u al wat langer mee dan kunt u zich kwalificeren voor trainingen die door Herbalife topmensen zelf gegeven worden.


11. Ik wil zelf ook Herbalife producten gaan verkopen. Hoe kom ik aan klanten?
Dit leert u o.a. op een van de vele trainingsavonden. Het beste advies: praat met mensen, vertel mensen in uw directe omgeving over uw eigen ervaringen. Vertel het aan iedereen die het maar horen wil. Wist u bijvoorbeeld dat 60% van alle mensen aan overgewicht lijdt en er iets aan wil doen? Aan klanten dus geen gebrek.


12. Moet ik voorraden inkopen of andere investeringen doen?
Nee, niets moet. Het enige wat u moet doen is de distributiekit à 
€ 108,- aanschaffen. In deze kit zit: een uitgebreid handboek waarin u alles kunt lezen hoe u moet starten de voedingsproducten die u zelf kunt gaan gebruiken een licentie om wereldwijd Herbalife producten te mogen verkopen. U krijgt direct 25% inkoopkorting.


Kan ik hogere kortingen krijgen?
Ja, u kunt uw korting uitbouwen tot maximaal 50%. Het zou te ver voeren hier uit te leggen hoe dat precies in zijn werk gaat.


13. Een kennis van mij is ook geïnteresseerd om Herbalife producten te gaan verkopen. Hoe gaat dat?
U maakt hem distributeur en levert hem een distributiekit. U ontvangt maximaal 5% royalty's over alles wat uw kennis verkoopt. Stelt uw kennis ook weer een distributeur aan, dan ontvangt u eveneens 5% van alles wat hij verkoopt. Dit gaat 3 generaties diep. U begrijpt dat u op deze manier een aardig inkomen kunt opbouwen door uw eigen organisatie op te zetten.


14. Hoeveel kan ik verdienen met het verkopen van Herbalife producten?
Dit is moeilijk te zeggen. Het hangt er veel vanaf hoeveel tijd u erin steekt en dat is meteen het mooie van Herbalife; u bepaalt zelf hoeveel tijd u eraan wil spenderen. Heeft u 5 tot 10 klanten dan verdient u toch al gauw € 200,- tot € 800,- per maand bij. Heeft u een leuke organisatie opgezet met veel distributeurs dan kan dit fors oplopen.


15. Waar en aan wie mag ik dan verkopen?
HERBALIFE is toegelaten in 59 landen. U mag in al die landen handelen en aan iedereen de producten adviseren. 
Ook kunt u dan voor uw bedrijf distributeurs werven. 


16. Wat houdt het Herbalife gewichtscontrole-programma in?
Herbalife is wetenschappelijk geformuleerd, op kruiden gebaseerd, calorie-arm voedingsprogramma. Basis is een unieke proteine- en energierijke voedzame shake of maaltijdvervangende drank (Formule 1), waaraan voedingsstoffen zijn toegevoegd die belangrijke vitaminen, mineralen, essentiele vetzuren en kruiden bevatten. Herbalife-programma wordt sinds 1980 door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt voor gewichtsbeheersing en verbetering van de gezondheid. 


17. Verlies je gewicht door het laten vallen van maaltijden?
Nee. Het Herbalife calorie-gereduceerde programma moedigt de gebruikers juist aan om drie maaltijden per dag te eten. Twee normale maaltijden worden vervangen door de uitgebalanceerde maaltijdvervangende drank. De derde maaltijd is naar eigen keuze. Dieten, waarbij geadviseerd wordt om maaltijden te laten vallen, zijn ongezond en stimuleren slechte eetgewoontes. Men krijgt de neiging om tussendoortjes te gaan gebruiken. 


18. Is Herbalife een proteine-drank of een hongerdieet?
Geen van beiden. Het programma levert tenminste 1000 calorieen per dag en voorziet het lichaam van uitgebalanceerde voedingsstoffen, zodat men effectief en veilig gewicht kan verliezen, en wat minstens zo belangrijk is, men kan het gewicht beter onder controle houden. Proteine-drank dieten verlagen de calorie-inname zodanig ( tot minder dan 500 per dag), dat men letterlijk honger lijdt om gewicht te verliezen. Ze zijn op lange termijn zeer ongezond, en hebben minder dan 20% succes. 


19. Hoe werkt Herbalife?
Herbalife voorziet het lichaam van alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Personen die Herbalife gebruiken kunnen hun overgewicht kwiijtraken, omdat calorie-inname wordt verlaagd zonder dat ze zeer belangrijke stoffen, zoals proteinen, kalium en ijzer, moeten missen. Het resultaat is, dat men zich goed voelt en tegelijkertijd overtollig gewicht en centimeters kwijtraakt.


20. Is Herbalife natuurlijk?
Het Herbalife-programma is uitsluitend gebaseerd op voedingsstoffen en kruiden. Het programma bevat geen medicijnen, hormonen, synthetische en/of andere chemische stoffen om gewicht te verliezen. Alle ingredienten voldoen aan drie voorwaarden: zuiverheid, kracht en stabiliteit. Op deze manier wordt het hoge kwaliteitsniveau van Herbalife gewaarborgd. 


21. Waardoor voelt men zich energieker?
Het opwekkend effect van Herbalife wordt niet veroorzakt door pepmiddelen. Het energie-verhogend effect is het resultaat van de wetenschappelijk uitgebalanceerde voedingsformule en niet van een of ander natuurlijk of synthetisch stimulerend middel. Wel worden als aanvulling op het afslankprogramma NRG-tabletten aanbevolen. Deze tabletten zorgen voor extra energie op momenten dat u die nodig heeft. 


22. Zijn de vitamine-doseringen niet te hoog? Zijn ze wel veilig?
Studies wijzen uit dat met het gebruik van Herbalife-producten geen ophoping van vitaminen en mineralen plaatsvindt. Bij het samenstellen van de Herbalife-producten is er speciaal op gelet, dat de vitamine-A dosering veilig is en nooit tot opeenhoping kan leiden, zelfs wanneer het gebruikt zou worden in combinatie met een vitaminerijk dieet. 


23. Wat doen de kruiden en zijn ze veilig?
Kruiden zijn door de natuur gegeven voedingsstoffen. Het zijn rijke bronnen van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen, welke nodig zijn voor een goede gezondheid. De kruidenmixen die gebruikt worden in Herbalife-producten zijn ontwikkeld door specialisten, met als doel, de kracht van de voedingswaarde te maximaliseren. Uit het wereldaanbod worden de beste kruiden gekozen, die vrij zijn van schadelijke stoffen en ander mogelijke besmettingen. Het vervaardigen gebeurt onder strikte kwaliteitscontrole om de zuiverheid te verzekeren. 


24. Is het Herbalife-programma goedgekeurd door de aangewezen instanties en ministeries?
Ja. Alle Herbalife producten voldoen aan de eisen van elk land waarin Herbalife een distributiecentrum heeft. In 1986 heeft de Amerikaanse FDA (Food- and Drug- Administration), het Herbalife programma uitgebreid onderzocht en een verklaring afgegeven dat alle Herbalife producten veilig zijn. Bovendien worden de producten opnieuw grondig gecontroleerd door de lokale instanties van ieder land voordat Herbalife toestemming krijgt om daar een distributiecentrum op te zetten. 


25. Is het Herbalife programma getest?
Absoluut. Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitvoerig klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat de producten veilig en effectief zijn, zowel op korte als op lange termijn. Tevens wordt ieder partij Herbalife producten gecontroleerd voordat ze verzonden worden naar een van de wereldwijd verspreide distributiecentra. 


26. Verandert het Herbalife programma eetgewoonten?
Zeer zeker. Het Herbalife-programma moedigt goede gewoonten aan, zoals minder vet, minder gebakken en gefrituurd voedsel, minder zout, suiker en meel, en meer vezels in het voedsel. Het belangrijkste is, dat Herbalife personen adviseert, op welke wijze zij het ideale gewicht kunnen verkrijgen en behouden. Het is een gezondheidsprogramma voor het leven. 


27. Bevat het Herbalife programma voldoende vezels?
Ja, wanneer men het advies opvolgt, zorgt het programma voor voldoende vezels (ca. 25 gram per dag). Dit is meer dan de hoeveelheid die men aantreft in het normale voedsel van de industrielanden, en tevens de dosering die wordt aanbevolen door gezondheidsautoriteiten over de hele wereld. 


28. Wordt het Herbalife programma aanbevolen door doktoren?
Absoluut. Herbalife heeft een medische en wetenschappelijke adviescommissie die alle producten test en onderzoekt en voortdurend rapporteert over de resultaten die worden ingezonden door gebruikers en distributeurs. Bovendien gebruiken veel doktoren en ander voedingsdeskundigen in alle delen van de wereld Herbalife, zowel in hun prive-leven, als in hun praktijk.


29. Hoe is het mogelijk dat je met een en hetzelfde product de Herbalife Formule I, kunt aankomen en afslanken?
Herbalife Formule 1 is net als gewone voeding te gebruiken om aan te komen of af te slanken. Formule 1 is  uitgebalanceerde voeding met weinig Kcal. en veel voedingsstoffen. Om aan te komen gebruikt u F I op een andere manier.


30. Waarom moet je Formule I en Formule 2 samen gebruiken?
Omdat Formule 2 ervoor zorgt dat de darmen gereinigd worden en weer in topconditie komen, dan worden de voedingsstoffen beter opgenomen. 


31. Hoeveel voedingsstoffen zitten er in een shake (Herbalife maaltijd)? 
In een shake zitten evenveel voedingstoffen als in 10 boterhammen. 
en hoeveel Kcal.? In een shake zitten ca. 220 Kcal. 


32. Waarom heb je alle producten nodig? 
Als je snel veel resultaat wilt hebben, de producten versterken elkaars effecten. 


33. Waarom kun je beter geen melkproduct nemen om je shake mee klaar te maken ?
70% van de wereld verdraagt koemelk niet goed. Zure melkproducten zoals: magere karnemelk, yoghurt en kwark hebben de voorkeur. Ongezoet vruchtensap geeft de beste resultaten. 
Herbalife maakt de formule 1 in 5 smaken: Vanille, chocola, aardbei, tropical fruit en cappuccino. Probeert u eens een andere smaak of maak de shake op een andere manier klaar. Probeert u eens een van de vele shake recepten. Gegarandeerd dat er een tussen zit die u heerlijk vindt.


34. Hoeveel gewicht verlies ik gemiddeld per week? 
Dat verschilt per persoon, het ligt tussen een ½ en 1 ½ kilo per week.


35. Hoelang mag ik de producten blijven gebruiken?
Volg de adviezen van uw distributeur en  u kunt het levenslang eten. 


36. Als ik eenmaal ben begonnen, sta ik er dan alleen voor?
Nee. Ik begeleid u. Dat zit bij de prijs inbegrepen. U kunt mij altijd bellen voor advies, steun, vragen, etc. In het begin wil ik wekelijks even contact met u om te kijken hoe het gaat, om u te motiveren en te helpen. Stelt u hier geen prijs op, ook prima!


37. Waarom is het nodig 2 tot 2 1 ½ liter water per dag te drinken ? 
Om het lichaam de mogelijkheid te geven de afvalstoffen af te voeren. Bij niet voldoende water drinken is het mogelijk dat u last krijgt van ontslakkingsverschijnselen. 


38. Waarom verlies ik meer centimeters dan kilo's ? 
Met de Herbalife producten helpt u vetverbranding op gang in uw lichaam. Vet weegt niet zoveel. Het is mogelijk meerdere kleding maten te verliezen met een niet zo groot gewichtsverlies. 


39. Bij andere pogingen om af te slanken werd ik humeurig, gebeurt dat ook als ik Herbalife ga gebruiken ? 
In de Herbalife Formule 1 zitten alle voedingsstoffen die uw lichaam op een dagelijkse basis nodig heeft. U heeft geen honger en wordt niet humeurig. 

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

  Balance Int.  november 2004