Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 15:43

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Voor wie en waarom?

Ons leven wordt tegenwoordig beheerst door steeds hogere prestaties terwijl de kwaliteit van ons voedsel drastisch afneemt. Meer prestatie en mindere kwalitatieve brandstof betekent roofbouw op ons lichaam, wat leidt tot verzwakking en uiteindelijk tot uitputting.

Het wordt steeds moeilijker om goed te functioneren als u zich moe en afgebrand voelt. Gebrek aan vitaliteit kan een teken zijn dat het echt nodig is uw dagelijks dieet aan te vullen. Vermoeidheid en verzwakking zijn in Nederland de meest voorkomende klachten. Daarnaast is 70% van de klachten, waarmee men naar de huisarts toegaat, voedsel gerelateerd.

Waarom gaat het niet goed met ons voedsel? Eenvoudig, het dient steeds sneller rijp te zijn voor consumptie en het dient hele jaar door tot onze beschikking te staan. Maar eigenlijk kan dit helemaal niet of het moet ten koste gaan van de kwaliteit.

De teelt-technieken voor groenten en gewassen vraagt om een commerciŽle aanpak, het moet immers betaalbaar blijven. Veel producten worden gekweekt in kassen onder kustlicht met kunstvoeding op een kunstbodem. Daarnaast is bekend dat er chemische toevoegingen worden gebruikt om het product er beter uit te laten zien en dat ze langer kunnen worden opgeslagen. Maar ook de traditionele groentekweek heeft te maken met bodemuitputting door te intensieve teelt. Door deze technieken lopen we veel mineralen en vitaminen mis welke hard nodig zijn voor een goed & gezond functioneren van ons lichaam. Ook al zou u nog zoveel groente en fruit eten, u krijgt gewoon niet binnen wat u nodig heeft.

Om dit aan te vullen is er een geweldige Wellnes industrie ontstaan op het gebied van vitaminen, mineralen en voedingssupplementen. En dat is niet voor niets. Herbalife® zag dit al 24 jaar geleden op zich afkomen en ontwikkelde producten die nu een aanvulling zijn op wat we dagelijks te kort binnen krijgen.

Nu 24 later is Herbalife® Wereldleider op het gebied van gezonde aanvullende en vervangende voeding. Steeds meer mensen ontdekken dat deze producten hen kan helpen hun energie terug te krijgen of hun gewicht onder controle te krijgen.

Herbalife® heeft een aantal producten ontwikkeld die uw lichaam te helpen de voedingsstoffen beter op te nemen. Maar ook een programma voor meer energie op basis van eeuwen oude Chinese kruiden. 

Hoewel men wereldwijd nog steeds discussieert over de vraag welke vitamine of mineralen nu werkelijk nodig zijn en in welke dosis, heeft Herbalife® dit allang voor u uitgezocht. U krijgt met de Herbalife® producten alle 52 basis vitamine en mineralen binnen die nodig zijn om goed te functioneren.

U kunt de producten tevens zonder risico gebruiken omdat ze aan zeer strenge wetgeving voldoen zoals de Megadosis- en Etiketterings.


Uw checklijst:

Ik heb veel last

  • van vermoeidheid
  • van energieverlies
  • van hoofdpijn / duizeling
  • van huiduitslag
  • van pijn in de gewrichten
  • van overgewicht
  • van ondergewicht (ondervoeding)

Dus wacht niet langer als u denkt dat uw lichaam toe is aan een renovatie. Probeer de producten en ervaar wat het met u doet zoals 45 miljoen mensen voor u mochten ervaren.

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004