Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 15:42

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Over Erica


 

Mijn naam is Erica Dingemanse, geb. in 1956, en ik heb een zoon van 22 jaar. Ik ben niet voor mijn gewicht, maar voor mijn gezondheid begonnen met het eten van Herbalife.

Ik werd vanaf mijn geboorte geplaagd door erge groeipijnen die niet overgingen, ook niet toen mijn normale groeiperiode allang tot het verleden behoorde. Pijnen die ik alleen door het eten van veel Paracetamol onder controle kreeg.

Door een slechte doorbloeding (familiegerelateerd) en veel stress kreeg ik vanaf mijn 19e jaar te maken met extreme haaruitval.
Na jaren van het gebruik van alle mogelijke middelen via de kapper, Dioxinil-bijzondere shampoos-teerzalf en een behandeling met hormonen in het Dijkzigt Ziekenhuis, werd er bij mij vastgesteld dat er niets met me aan de hand was en dit waarschijnlijk een erfelijk fenomeen was omdat mijn vader ook kaal was. Ik wilde dit niet accepteren.
Toen ik 34 jaar was heb ik mezelf in 1989 een haarstuk aangeschaft.  In 1990 kwam ik in aanraking met een huidarts in Amsterdam die probeerde mijn haarwortels te activeren d.m.v. elektriciteit maar hij vertelde er ook bij dat ik iets moest gaan doen aan mijn binnenkantje. Via hem ben ik terechtgekomen bij de Ned. Stichting voor Tibetaanse Geneeskunde.

Deze arts uit Tibet stelde een diagnose en vertelde dat ik moest gaan reinigen en 5 jaar uit moest trekken voor het ontwikkelen van goede haarzakjes, maar dat er een KANS was dat het beter zou worden. Van hem heb ik begrepen dat het reinigen met kruiden van essentieel belang was voor mijn herstel. Deze hebben voor mijn gevoel ook het voorwerk gedaan.

Zo zag mijn hele hoofdhuid eruit voor HBL

In 1997 ben ik begonnen met het eten van Herbalife
Mijn groeipijnen waren verdwenen na mijn eerste shake.
Mijn haar ging groeien!!! en het wordt met de maand dikker en dikker wat mogelijk wordt gemaakt door UITGEBALANCEERDE VOEDING. Het is geen haargroeimiddel, maar kijk eens wat deze goede voeding allemaal met je lichaam kan doen. Ik heb de KANS gegrepen en ben er 5 jaar voor gegaan, ik had niets te verliezen.

De Herbalife producten hebben mijn gevoel voor eigenwaarde teruggegeven.

Ik eet mijn shake iedere dag 2x. Betere voeding is er niet. Belangrijke tabletten: F2-F3-Cell Nutrition-Vitaminen Mineralen (dubbel).
 

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

  Balance Int.  november 2004