Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 16:22

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Thuiswerken - Hoe werkt het?

Gemakkelijk
Herbalife maakt het je makkelijk om je leven te veranderen, met name de eerste stap: toetreden als distributeur. Om zelf distributeur te worden neem je contact op met je Herbalife distributeur.
Jouw distributeur zal je helpen om je te ontwikkelen en is je zogenaamde sponsor.
Bij Herbalife is jouw succes de prioriteit en daarom krijg je, als actieve distributeur, effectieve middelen ter beschikking om je te ondersteunen. Een van de meest belangrijke middelen is het International Business Opportunity Manual.

Het belangrijke Business Manual
In elk International Business Pack (IBP), die je ontvangt als je distributeur wordt, zit een carrièreboek genaamd het International Business Opportunity Manual. Dit is alles wat je nodig hebt om je eigen onderneming op te zetten.
Het carrièreboek zal je door alle relevante facetten van het opbouwen van je eigen onderneming leiden. Alles wat je moet weten staat er in en het bevat alle "geheimen" van het Herbalife succes.

"Gebruik, promoot, praat!"
Elke distributeur volgt het principe van "gebruik, promoot, praat". Zo werkt het:

Gebruik de producten
Een bekende uitspraak van de Herbalife distributeurs is: "eet het en je weet het". Jouw eigen ervaring met de producten is de meest ultieme marketing die er is. Bovendien kan je de producten goed verkopen, of beter 'laten eten' als je zelf enthousiast bent en je ervaringen met je potentiële klanten deelt.

Promoot
Herbalife heeft diverse buttons en andere promotionele materialen beschikbaar waardoor iedereen kan zien dat je een distributeur bent.
Promotie door een button of bijvoorbeeld een Herbalife sticker op je auto of een eigen internetsite, resulteert in klanten die zich daardoor voelen aangetrokken. Een ieder is natuurlijk vrij om te bepalen welke promotie bij hem of haar past!

Praat met mensen
Je zal versteld staan over het enthousiasme waarmee de Herbalife distributeurs praten over hun ervaringen met de producten en de zakelijke kansen. Als distributeur kan je elke dag je eigen ervaringen delen met nieuwe mensen.

   
Andere voordelen van een distributeur

  • Je hebt de mogelijkheid om Herbalife producten tegen een aantrekkelijke korting aan te schaffen.
  • De kans om de wereld te zien. Er zijn meerdere internationale meetings over de gehele wereld en je kan je eigen internationale business opbouwen over meerdere landen. Een distributeur kan nationaal of internationaal werken, nogmaals dat is je eigen keus!
  • Toegang tot het state-of-the-art communicatie systeem zoals Herbalife Broadcast Network (HBN), TouchFON informatiesysteem en exclusieve distributor services op de website van Herbalife.
  • En nog veel, veel meer!

Pak je kans!
Je kan nu deel uit maken van de Herbalife wereld en overal nieuwe mensen ontmoeten. Pak je kans in deze snel groeiende mark. Dit is de beste tijd om een onafhankelijk Herbalife distributeur te worden!

Klik hier voor meer informatie

Terug naar thuiswerken

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004