Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 16:22

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Thuiswerken - Waarom Herbalife?

Waarom Herbalife en niet een van de andere direct-marketing kansen? Goed dat je het vraagt! Het antwoord is niet anders dan: de producten, de mensen en het marketingplan. 
Die combinatie maakt Herbalife het beste bedrijf in deze markt.

Een sterke traditie
Herbalife kent een succesvol verleden en gigantische groei over de laatste twee decennia. Haar voedings- en persoonlijke verzorgingsproducten worden veelal gezien als de beste in de markt. De mensen die Herbalife producten verkopen zijn gedreven om de boodschap van gezondheid te verspreiden en niet uitsluitend de bijhorende verdiensten. En zij worden ondersteund door het beste marketingplan in de markt. Als je een Herbalife distributeur wordt, neem je deel aan een 'winningteam' dat de wereld al jaren veranderd en dat ook in lengte van jaren zal blijven doen.

Hier zijn een aantal argumenten waarom Herbalife jouw kans op succes is:

Herbalife maakt de beste voedings- en persoonlijke verzorgingsproducten ter wereld. 
Miljoenen tevreden klanten hebben gebruik gemaakt van veilig, gezond en voeding georiŽnteerd gewichtsverlies dankzij de effectiviteit van de producten en programma's van Herbalife. 
De producten werken en werken goed. De op kruiden gebaseerde supplementen zijn samengesteld uit de beste botanische en natuurlijke ingrediŽnten. De persoonlijke verzorgingsproducten van Herbalife zijn de nieuwe standaard in de markt. Herbalife is de beste omdat zij helpt mensen zich goed te laten voelen en er op hun best er uit laat zien.

Herbalife biedt het beste marketingplan 
Deze zakelijke kans is de meest belonende en begrijpelijke in de direct-marketing markt. 
Als je echt gemotiveerd bent om in deze markt te werken, zal de markt je belonen. 
Het beloningsysteem van Herbalife is het meest gulle systeem dat je ooit zal vinden. 
Bijvoorbeeld: de meest succesvolle distributeurs hebben een bonus cheque ontvangen van maximaal 1 miljoen US Dollars (!) bovenop hun 'normale' verdiensten als distributeurs. (*
Of je nu parttime of fulltime werkt, Herbalife biedt je de mogelijkheid om extra te verdienen of financieel onafhankelijk te worden.

Herbalife heeft een bewezen formule 
Herbalife heeft levens veranderd in positieve zin in de afgelopen 20 jaar. Als Herbalife niet die geloofwaardigheid en integriteit bezat, zou het niet op een succes van twee decennia kunnen bogen. Mensen wenden zich tot Herbalife omdat zij weten dat Herbalife er altijd voor hen zal zijn.

Herbalife distributeurs gaan voor succes 
De distributeurs zijn emotioneel gebonden aan de producten, die hun leven veranderd hebben en zijn gedreven die boodschap over de wereld te verspreiden. Als een distributeur zelf financieel succes behaalt zal hij of zij altijd bereid zijn anderen te helpen om ook te slagen. Je wordt ondersteund door elke Herbalife distributeur en jij helpt elke andere Herbalife distributeur.

Management van Herbalife 
Naast de beste producten, het beste marketing plan en de beste distributeurs, kan Herbalife trots zijn op een uniek gekwalificeerd management team. Het bedrijf is sterk doordat het bestuurd wordt door een getalenteerd executive team dat een sterke corporate structuur heeft ontwikkeld. Zie voor een beknopte omschrijving van het bedrijf Herbalife deze pagina.

Terug naar thuiswerken

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004