Start
over Erica
over Herbalife
wie en waarom
gewichtsbeheersing
eiwitbehoefte
produkten
huidverzorging
gastenboek
nieuws
thuiswerken
vragen
contact
bestellen
betaling
links
 
 

 

 

Laatst bijgewerkt:
05-07-2009 16:22

 

bouw en ontwerp: Onszelf.nl

 
 
 

Herbalife - Het bedrijf

Herbalife

In de 70-er jaren in Los Angeles, California, zag een jongeman genaamd Mark Hughes lijdzaam toe hoe zijn moeder met talloze diŽten probeerde haar ideale gewicht te bereiken. Tragisch was haar dood, op 36 jarige leeftijd, na het volgen van een aantal ongezonde diŽten.

Mark werd geÔnspireerd door deze levensles en stelde zich ten doel om iedereen met overgewicht te helpen door het ontwikkelen van een gezond voedingsprogramma.
Hij kwam in contact met voedings- en gezondheidsspecialisten en introduceerde in 1980 een revolutionair vitaminen rijk, op kruiden gebaseerde proteÔnen shake mix.
Dit product is verder ontwikkeld en nu bekend onder de naam: Formule 1.
Het bedrijf Herbalife was geboren.

Mensen die het product gebruikten merkten twee zaken op: ze verloren gewicht en hun vrienden vroegen zich af hoe ze dat voor mekaar kregen.
Het werd duidelijk dat de mond-op-mond reclame zijn werk deed en de eerste distributeurs gingen erop uit om een ieder van de werking van deze producten te overtuigen door ze te laten zien hoe goed het met hen zelf ging.

Als lid van de 'direct selling association', heeft Herbalife momenteel meer dan een miljoen distributeurs over de hele wereld, die van de vrijheid als zelfstandige ondernemer genieten en tegelijkertijd gezonde voeding gebruiken.
Dit zeer efficiŽnte distributie systeem is nog steeds het enige systeem dat Herbalife gebruikt, hetgeen in twintig jaar van een enkele jongeman naar een multinational is uitgegroeid met miljarden guldens omzet.

Diverse productlijnen

Vandaag, biedt Herbalife een breed assortiment van wetenschappelijk geavanceerde producten, niet alleen voor gewichtsbeheersing maar ook voor verbeterde voeding en algehele gezondheid; huid- en haarverzorging; een complete cosmeticalijn en een speciaal voor kinderen ontwikkelde productlijn.

Om de klant er van te verzekeren dat de producten van Herbalife effectief zijn en wetenschappelijk vooruitstrevend, heeft Herbalife een Medical Advisory Board benoemd.
Deze groep bevat gerespecteerde medische experts, wetenschappers, voedingsdeskundigen en gezondheidspecialisten die toezien op de research en ontwikkeling van Herbalife producten.
Veel van deze boardleden houden trainingen en seminars over de gehele wereld zodat dat de onafhankelijke Herbalife distributeurs goed geÔnformeerd zijn en blijven.

Een respectabel bedrijf doet iets terug voor de gemeenschap die haar groot heeft gemaakt.
Herbalife heeft de Herbalife Family Foundation opgericht om de levens van kansloze kinderen over de hele wereld te verbeteren.
Sinds 1994, heeft de Foundation talloze kinderen geholpen ter bestrijding en voorkoming van verdere verwaarlozing, misbruik, armoede, fysieke en geestelijke verwaarlozing.

Alhoewel Mark Hughes, de oprichter helaas is overleden, is zijn droom om gezonde voeding over de gehele wereld te brengen een realiteit geworden tot en met de dag van vandaag.

Zie voor meer informatie de enige officiŽle Herbalife site www.herbalife.com

 
Mijn formule:
 


goede voeding
+
beweging
+
niet stressen

=
 

gezondheid

 
 
Bent u koolhydraat-verslaafd?

Doe de test!

©  Balance Int.  november 2004